TEST DEG SELV

HVORDAN ER DITT FORHOLD TIL SUKKER, SÅNN EGENTLIG? 

Det tar under 1 minutt!

Lurer på du om du har ett sosialt bruk, skadelig bruk eller en avhengighet til sukker ? Ta UNCOPE-testen nå og få en pekepinn på ditt forhold til sukker

Tap Av Kontroll (Unplanned Use)
Har du i løpet av de siste året hatt episoder hvor du har spist mer sukker enn du hadde planlagt?*
JA
NEI

​* Med sukker menes alle næringsstoffer som inneholder sukker og/eller raskt blir til sukker fra stivelse og alle kunstige søtningsmiddel. Det vil si i tillegg til is, godteri og brus i alle former - alle sorter brød, kornblandinger, pasta, ris, potet, potetgull, kaker o.l.

Har du en sukkeravhengighet?

Hvis du opplever at du ikke klarer å kontrollere mengden du spiser av sukker og andre raske karbohydrater som brød, pasta, ris, pizza, bakverk og potetgull er det viktig å vite om dette skyldes kun et søt/mat sug eller om du har utviklet en avhengighet. Dette krever helt ulike tiltak. 
For noen er det et stort sjokk å innse at man lider av en sukkeravhengighet. For andre er det en stor lettelse, fordi denne innsikten kan forklare noen av årsakene til at de har det som de har det.

Denne testen gir deg en indikasjon på om du har en sukkeravhengighet eller skadelig forbruk.

Har du mistet kontrollen? 

Du lover deg selv at når mandagen kommer så skal du kutte ut både bollene, sjokoladen og potetgullet. Dessverre opplever du at du mister kontrollen og etter to dager gir du opp.

Overspiser du?

Etter at selskapet er over skal restene av pizzaen og smågodtet ryddes bort. Selv om du er mett, stapper du innpå restene og gjerne når ingen ser på. Smågodtet til barna som du ikke skulle røre har du spist opp. Du haster derfor til butikken for å kjøpe nytt før noen merker at det borte.

Må du ha noe søtt hver dag?

Mandagen hadde du lovet deg selv bot og bedring. Nå var det slutt på alt søtt og usunt. Allikevel står du på butikken etter endt arbeidsdag og klarer ikke å motstå fristelsen fra butikkhyllene bugnende av sjokolade, lakris, smågodt og potetgull. Du tenker at det skyldes dårlig karakter og manglende viljestyrke. Du har prøvd hundrevis av ganger å kutte ut sukker og andre raske karbohydrater, men det virker som at du er den eneste i hele verden som ikke får det til.

Gründer og daglig leder av 
Frisk uten sukker AS er Bente Josefsen. 

Hun har sin utdannelse fra avhengighetsmedisin med spesialisering i sukkeravhengighet. Med seg har hun et team bestående av ulike ressurspersoner. Disse har bakgrunn som blant annet klinisk ernæringsfysiolog, sykepleier, kokk og rus-konsulent. Alle i teamet bidrar til støtte og veiledning av våre medlemmer i FUS Premium.

© Copyright 2021 - www.bakersterad.no 
Alle rettigheter reservert
© Copyright 2021 - www.bakersterad.no - Alle rettigheter reservert
Powered By ClickFunnels.com